Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ – ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

12/02/2019 @ 5:00 μμ - 7:00 μμ

Π Ο Λ Ε Μ Ι Κ Ο    Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο

Δημιουργικές Δράσεις
Εκπαίδευση | Τέχνη | Πολιτισμός

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Πολεμικού Μουσείου με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, διοργανώνονται εκδηλώσεις που στοχεύουν στην επαφή και ώσμωση των φοιτητών με άτομα και ομάδες που διακρίνονται για το επιστημονικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό τους έργο.

Ο κύκλος δημιουργικών δράσεων ανοίγει για τους φοιτητές του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων», Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής & Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθήνας καθώς και τους προπτυχιακούς φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, στις 5μμ. και στο Αμφιθέατρο του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, θα παρουσιαστεί το ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Γιάννη Κοροδήμου, με θέμα σειρές γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ» και «ΑΦΙΕΡ ΩΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ» που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος, Κώστας Ι. Σπυριούνης. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται αποσπάσματα από το έργο των μεγάλων καλλιτεχνών (ελληνικές ταινίες, θεατρικά αποσπάσματα, τραγούδια) και σχολιάζουν σημαντικοί άνθρωποι των τεχνών.

Στο τέλος του ντοκιμαντέρ, Καθηγητές και φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να μετέχουν σε κύκλο συζήτησης με τον ζωγράφο και Καλλιτεχνικό Επιμελητή του Πολεμικού Μουσείου, Κώστα Ι. Σπυριούνη


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12/02/2019
Ώρα:
5:00 μμ - 7:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Πολεμικό Μουσείο

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ