Ανακοίνωση σχετικά με τον προγραμματισμό των συνεντεύξεων για εισαγωγή στον όγδοο κύκλο του ΔΠΜΣ

Ανακοίνωση σχετικά με τον προγραμματισμό των συνεντεύξεων για εισαγωγή στον όγδοο κύκλο του ΔΠΜΣ

Ανακοινώνεται ότι η διεξαγωγή των συνεντεύξεων στο πλαίσιο των διαδικασιών εισαγωγής στον όγδοο κύκλο του ΔΠΜΣ θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Όσες και όσοι υποψήφιοι έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής μπορούν να εισέρχονται στην πλατφόρμα προγραμματισμού των ραντεβού για συνέντευξη, μέσα από την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ημέρα και ώρα πραγματοποίησης της συνέντευξής τους.

Σημειώνεται πως οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν αποκλειστικά από απόσταση, διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής MS Teams.

Για την πραγματοποίηση της συνέντευξης δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση της εν λόγω εφαρμογής στον υπολογιστή των υποψηφίων.

Εννοείται, ωστόσο, πως, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη, θα είναι απαραίτητο να έχουν στη διάθεσή τους ηλεκτρονικό υπολογιστή (κατά προτίμηση) ή άλλη συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο και κάμερα.

Οι υποψήφιες/υποψήφιοι μπορούν αν εισέρχονται στην πλατφόρμα επιλογής ημέρας και ώρας συνέντευξης, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: http://app.edutech.uniwa.gr/

Στη σελίδα που οδηγεί ο παραπάνω σύνδεσμος εμφανίζονται δύο επιλογές.

Η μία (“Κλείστε ένα Ραντεβού”) θα σας οδηγήσει στη φόρμα επιλογής ημέρας και ώρας πραγματοποίησης της συνέντευξης.

Μετά την οριστικοποίηση του ραντεβού, θα λάβετε απαντητικό mail με τον σύνδεσμο του καναλιού στην Πλατφόρμα MSTeams και άλλες πληροφορίες.

Η δεύτερη επιλογή (“Οδηγίες Σύνδεσης”) θα σάς οδηγήσει σε σελίδα με οδηγίες σχετικές με τη διαδικασία.

Παρακαλούνται όσες/όσοι υποψήφιοι έχουν υποβάλει αίτηση και δεν έχουν ενημερωθεί από τη γραμματεία του ΔΠΜΣ για τη διαδικασία μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να επικοινωνήσουν άμεσα με τη γραμματεία  (https://edutech.uniwa.gr/epikoinonia/ ).