Δρ. Ιωσήφ Φραγκούλης

qode interactive strata

Μέλη ΔΕΠ

Αναπληρωτής Καθηγητής

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

ifragkoulis@aspete.gr

Τηλέφωνο

2610 910066 & 6944 866440

Ο Ιωσήφ Φραγκούλης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διδακτικής Μεθοδολογίας  στο Παιδαγωγικό Τμήμα της  Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Από το 2003 έως σήμερα εργάζεται ως Καθηγητής Σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη Μεταπτυχιακή Θεματική Ενότητα, «Εισαγωγή στην Εκπαίδευση Ενηλίκων- ΕΚΠ 64». Από το Ακ. Ετος 2017-2018 έως σήμερα είναι Συντονιστής της Θεματικής Ενότητας.

 Σπούδασε Παιδαγωγικές Επιστήμες στο ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Πατρών και εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή στο πεδίο της Εκπαίδευσης- Διδακτικής Ενηλίκων στο ίδιο τμήμα. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο της «Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

To ερευνητικό του ενδιαφέρον εδράζεται στο πεδίο της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, καθώς και της διασφάλισης ποιότητας. Ασχολείται με την επιμόρφωση και τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Κατάρτιση εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών ενηλίκων. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά σχετικά με την εκπαίδευση και διδακτική ενηλίκων, την εκπαίδευση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, τις βιωματικές συμμετοχικές τεχνικές, την ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και κατάρτιση, το θεσμό της μαθητείας καθώς και την αξιοποίηση της τέχνης στην εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.